“Ontspan door zorg en aandacht voor jezelf”

Yoga inspiratie

Wekelijks zijn er Hatha yoga groepslessen met aandacht voor activatie van het ontspanningssysteem. En met ruimte voor bezinning en spiritualiteit. Dit draagt bij aan een rustiger hoofd en lijf, meer souplesse, bevordering afvoer van afvalstoffen, verhoogd het lichaamsgevoel en geestelijke groei. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen en adembewustwording ga je naar verloop van tijd meer balans in je lijf en leven ervaren. De lessen zijn afwisselend en toegankelijk voor alle leeftijden, fysiek gezond of beperkter.

Maandag 16.00 uur – Meditatie les

Maandag 19.30 uur  – Hatha Yoga en meditatie

Woensdag 09.00 uurHatha Yoga en meditatie

Woensdag 11.00 uur (vitale ouderen les) Stoelyoga

Yoga Groepsles locatie:
Vitaplein, Rootakkers 2A, Helmond (Stiphout)

   YOGA INSPIRATIE SESSIE

“Zorg & Zorg voor jezelf”

13 MEI A.S. 10.00 – 14.00 uur

Lokatie: de Bosschoeck in Nuenen; Papenvoortse Heide 5

Heb jij in het dagelijkse leven:  een baan in de zorg, een mantelzorgrol? de zorg over je personeel? Geloof jij ook dat zinvolle en goede zorg begint bij aandachtige zorg voor jezelf? Dan is deze yoga inspiratie sessie speciaal voor jou.

In deze uitgebreide yoga sessie is ruimte voor:

  • Uitgebreide ontspanning
  • Zachte aandachtige yoga houdingen
  • Adem bewustwording en verdieping
  • Concentratie & Meditatie oefeningen
  • Slaap hygiéne voor betere nachtrust
  • Stoelyoga oefeningen toepasbaar op je werkplek

Zodat je aansluitend met frisse zin je zorg taken weer kunt oppakken. Én door je eigen ervaring, inzichten hebt gekregen die je in de dagelijks praktijk kunt inzetten en toepassen. 

Kosten bedragen: € 69 pp incl. thee, lunch en handout

Lokatie: Boschhoek

Interesse?

Yoga bij Sabine is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Lekker rustig in je hoofd door de oefeningen en de meditatie.

De yogalessen buiten zijn minder op de meditatie gericht, maar het is echt heerlijk om lekker in de natuur yoga te beoefenen” 

Geert

“Door yoga met Sabine heb ik geleerd dat je ook kunt veranderen in je leven terwijl je zacht voor jezelf bent, trekken en duwen om iets te bereiken werkt vaak averechts. En de buiten lessen zijn een cadeau!”

Sanne

Veel yoga plezier!