yoga & organisaties

Omdat je mensen je kracht zijn

Mensen maken het verschil, dit geldt ook op de werkvloer. Medewerkers die doen waar ze goed in zijn, zich verbonden voelen met hun organisatie en vitaal en in balans zijn, kunnen bergen verzetten. Yoga kan op verschillende manieren bijdragen aan de inzetbaarheid, vitaliteit en energie van mensen. De mogelijkheden lopen uiteen van praktische kantooryoga oefeningen tot het toepassen van inzichten uit de yogafilosofie tijdens veranderprocessen of bij het ontwikkelen van mentale veerkracht. Op basis van uw vraagstuk, ga ik graag met u in gesprek over de wijze waarop yoga voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.

Workshops & inspiratiesessies

Nieuwe inzichten door yoga

Inspireer medewerkers of relaties uit uw netwerk tijdens een heisessie, kick-off, congres of andere bijeenkomst met inzichten uit de yogafilosofie. Denk hierbij aan thema’s rond persoonlijk leiderschap, duurzame inzetbaarheid, groei en ontwikkeling.

Yoga helpt bij bewustwording van de mind,

zo ontstaat er concentratie en inzicht,

dit helpt bij het zetten van een volgende stap”

 Van Kick off tot verander traject. Organiseert u een bijeenkomst rondom een speciaal thema?

Zoals:

  • teambuilding
  • een heisessie in tijden van verandering trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap 
  • een congres voor professionals binnen een bepaalde branche
  • projecten op het gebied van duurzame ontwikkeling

Yoga kan bij al deze zaken een goede aanvulling op uw programma vormen. De inhoud van de  inspiratie sessie hangt af van het thema dat centraal staat. Er kan een combinatie gemaakt worden van bewustzijnsoefeningen op stoel, mat of in de buitenlucht. Uw medewerkers verlaten de bijeenkomst met hernieuwde focus en energie. 

“Sabine is een gemakkelijk toegankelijke en deskundige docent / trainster, die we binnen het congres “De zorgprofessional in balans” graag inzetten. Ze is een boegbeeld en rolmodel naar de materie die behandelt en ademt yoga”.


Theo Niessen, initiatiefnemer en voorzitter congres

Vraag een persoonlijk vrijblijvend gesprek aan voor je personeel. 

kantooryoga

Voor een betere concentratie, soepele gewrichten en meer energie. 

Kantooryoga is een praktisch hulpmiddel dat bij uitstek geschikt is voor het opdoen van nieuwe energie en verlichten van stressklachten. Een regelmatige sessie heeft een preventieve werking en draagt bij aan de vitaliteit en veerkracht van medewerkers.

Stoelyoga
Stoelyoga is een laagdrempelige vorm van yoga die eenvoudig vanaf de thuiswerkplek of op kantoor gevolgd kan worden. Omkleden hoeft niet en een sessie is tussen de werkzaamheden door in te plannen. De oefeningen zijn meestal zittend, maar de stoel kan ook gebruikt worden ter ondersteuning voor diverse asana’s (yogahoudingen). De houdingen zijn gericht op het soepel maken van spieren en gewrichten. Er is aandacht voor de ademhaling en daarbij passende oefeningen. Met name de nek en schouders komen aan bod. Stoelyoga bevordert de concentratie, vermindert spanningen en zorgt direct voor nieuwe energie!

Kantoor yoga lessen live en online
Tijden in overleg
eenmalige workshop of een abonnement

“Ik vind het fijn de tijd te nemen om oefeningen te doen die stress verlagen, het werkt ontspannend én versterkend, mijn nekpijn is na de stoel yoga sessie weg”

Jochen, teammanager IT

voor vitale werknemers!