yoga & jij

Met aandacht en zorg voor jezelf haal je meer uit het leven

Groepslessen

Hatha yoga meditatie

maandag 16.30 uur

maandag 19.30 uur

Woensdag 9.00 uur

Vitale ouderen les – stoelyoga

Woensdag 11.00 uur

Locatie

Rootakkers 2A, Helmond (Stiphout)

Kosten 

€180 voor 18 lessen(jan. t/m juni)

Stoelmassage

Dit is een massage op een speciale bestemde stoel. Omkleden is niet nodig en je kunt het makkelijk plannen tijdens je thuis werkdag. Een stoelmassage geeft direct een  ontspannen gevoel en is een wellness momentje voor lichaam en geest. 

Duur: ±  25 minuten.

Kosten €15

Individuele yoga begeleiding

Soms zit je er gewoon even niet lekker in; in je werk of privé en heb je behoefte aan het leren omgaan met die situatie. Tijdens de individuele yoga begeleiding ontvang je handvaten beter te kunnen ontspannen, waardoor we samen de mogelijkheid creëren anders te kijken naar jouw huidige situatie. Je onderzoekt hoe je weer balans kunt terug brengen in je leven, bijvoorbeeld door je dag op een andere manier af te sluiten, dat kan al door een betere slaap hygiëne toe te passen. Of door vaker adem, bewustwording en ontspanning momenten toe te laten.  Samen bepalen we hoeveel sessies jij nodig hebt om weer met een ‘opgeruimd gevoel’ verder te gaan.

Duur 1 uur per sessie

Kosten €50 

Yoga bij Sabine is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Lekker rustig in je hoofd door de oefeningen en de meditatie.

De yogalessen buiten zijn minder op de meditatie gericht, maar het is echt heerlijk om lekker in de natuur yoga te beoefenen” 

Geert

“Door yoga met Sabine heb ik geleerd dat je ook kunt veranderen in je leven terwijl je zacht voor jezelf bent, trekken en duwen om iets te bereiken werkt vaak averechts. En de buiten lessen zijn een cadeau!”

Sanne

Veel yoga plezier!