Selecteer een pagina

yoga & jij

Met aandacht en zorg voor jezelf haal je meer uit het leven

Groepslessen

Hatha yoga meditatie

maandag 19.30 uur

Woensdag 9.30 uur

Vitale ouderen les – stoelyoga

vrijdag 9.30 uur

Locatie

Rootakkers 2A, Helmond (fysio van Vlerken)

Kosten 

€110 voor 10 lessen

Stoelmassage

Dit is een massage op een speciale bestemde stoel. Omkleden is niet nodig en je kunt het makkelijk plannen tijdens je thuis werkdag. Een stoelmassage geeft direct een  ontspannen gevoel en is een wellness momentje voor lichaam en geest. 

Duur: ±  25 minuten.

Kosten €15

(ONLINE) Stoelyoga

Zit jij veel op een dag? Zoek je een laagdrempelige manier om toch te bewegen? Dan is stoelyoga dé vorm van yoga die bij jou past. Je kunt in ‘gewone’ kleren oefeningen doen die souplesse bevorderen, spanningen verminderen en de concentratie verhogen. Laat je verrassen door de variëteit aan oefeningen en doe energie op voor de rest van de dag!

Duur ± 25 min.

Iedere maandag 12.00 uur
Iedere dinsdag 15.00 uur

Deze lessen zijn ook voor zzp-ers

Kosten: € 40 voor 8 lessen 

Yoga bij Sabine is voor mij een heerlijk rustpunt in de week. Lekker rustig in je hoofd door de oefeningen en de meditatie.

De yogalessen buiten zijn minder op de meditatie gericht, maar het is echt heerlijk om lekker in de natuur yoga te beoefenen” 

Geert

Online stoel yoga, fijn op een vast moment, lekker thuis en tóch intensief. Aanrader!” 

José

“Door yoga met Sabine heb ik geleerd dat je ook kunt veranderen in je leven terwijl je zacht voor jezelf bent, trekken en duwen om iets te bereiken werkt vaak averechts. En de buiten lessen zijn een cadeau!”

Sanne

Veel yoga plezier!