Organisaties

met veerkrachtige & bevlogen medewerkers

Mensen maken het verschil, dit geldt ook op de werkvloer. Medewerkers die doen waar ze goed in zijn, zich verbonden voelen met hun organisatie en vitaal en in balans zijn, kunnen bergen verzetten. Yoga kan op verschillende manieren bijdragen aan de inzetbaarheid, vitaliteit en energie van mensen. De mogelijkheden lopen uiteen van pragmatische aanpak op het gebied van team vitaliteit, kantooryoga of stoelmassage. Op basis van uw vraagstuk, ga ik graag met u in gesprek over de wijze waarop ZIN in balans voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.

team vitaliteit

Vind jij als MKB ondernemer zelfzorg, teamverbinding en ontwikkeling belangrijk? Ben je op zoek naar een pragmatische partner die samen met jou een vliegende start hiermee kan maken? Met ervaring binnen diverse MKB organisaties kan Sabine op een menselijke en directe aanpak de medewerkers in beweging krijgen. Hierdoor ontstaat meer teamverbinding en inzicht in belangrijkste thema’s binnen vitaliteit. Dat kan bij elke organisatie anders zijn. Het doel is op een zo toegankelijk mogelijke manier bewustwording binnen genoemde thema’s in gang te zetten. Samen bespreken we het stappenplan hiervoor.

stoelmassages

Dit is een massage op een speciaal hiervoor bestemde stoel. Het doel is om jouw medewerkers een moment van ontspanning te geven zodat ze daarna weer met een grote glimlach aan het werk kunnen. Bovendien zorgt een Stoelmassage voor een positief effect op de gezondheid van mensen. Het past dus goed binnen het bevorderen van vitaliteit op de werkvloer.

Kosten voor stoelmassage bedragen € 60 excl. btw voor 1 uur, dit zijn 3 massages

Stoelyoga

Zitten je werknemers veel op een dag?  Een laagdrempelige manier om toch in beweging te blijven is stoelyoga. Werknemers kunnen in ‘gewone’ kleren oefeningen doen die souplesse bevorderen, spanningen verminderen en de concentratie verhogen. Met een variëteit aan oefeningen doen medewerkers energie op voor de rest van de dag!

Kosten voor stoelyoga abonnement is afhankelijk van het aantal sessies

burnout preventie

Ik werk samen met en in opdracht van Burnout Preventie Nederland 

“Sabine is een gemakkelijk toegankelijke en deskundige docent / trainster, die we binnen het congres “De zorgprofessional in balans” graag inzetten. Ze is een boegbeeld en rolmodel naar de materie die behandelt en ademt yoga”.

Theo Niessen

Initiatiefnemer en voorzitter congres De Zorgprofessional in Balans (2017 t/m 2020)

yoga binnen de organisatie

Voor een betere concentratie, soepele gewrichten en meer energie. 

Kantooryoga is een praktisch hulpmiddel dat bij uitstek geschikt is voor het opdoen van nieuwe energie en verlichten van stressklachten. Een regelmatige sessie heeft een preventieve werking en draagt bij aan de vitaliteit en veerkracht van medewerkers.

Stoelyoga
Stoelyoga is een laagdrempelige vorm van yoga die eenvoudig vanaf de thuiswerkplek of op kantoor gevolgd kan worden. Omkleden hoeft niet en een sessie is tussen de werkzaamheden door in te plannen. De oefeningen zijn meestal zittend, maar de stoel kan ook gebruikt worden ter ondersteuning voor diverse asana’s (yogahoudingen). De houdingen zijn gericht op het soepel maken van spieren en gewrichten. Er is aandacht voor de ademhaling en daarbij passende oefeningen. Met name de nek en schouders komen aan bod. Stoelyoga bevordert de concentratie, vermindert spanningen en zorgt direct voor nieuwe energie!

Kantoor yoga lessen live en online
Tijden in overleg
eenmalige workshop of een abonnement

voor vitale werknemers!