Organisaties

met veerkrachtige & bevlogen medewerkers

Mensen maken het verschil, dit geldt ook op de werkvloer. Medewerkers die doen waar ze goed in zijn, zich verbonden voelen met hun organisatie en vitaal en in balans zijn, kunnen bergen verzetten. Yoga kan op verschillende manieren bijdragen aan de inzetbaarheid, veerkracht en bevlogenheid van mensen. De mogelijkheden lopen uiteen van pragmatische aanpak op het gebied van inspiratie sessie of workshop met als thema adem en ontspanning, stoelmassage en (stoel) yoga. Op basis van uw vraagstuk, ga ik graag met u in gesprek over de wijze waarop ZIN in balans voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.

Stoelmassage en yoga

Combinatie van massage op een daarvoor bestemde stoel én bewustwording oefeningen. De massage zorgt voor een positief effect op het welbevinden van mensen. Nek & schouders  komen uitgebreid aan bod. De bewustwording oefeningen zijn voornamelijk gericht op gebruik middenrif wat veel klachten kan voorkomen. De oefeningen zijn direct toepasbaar op de werkplek.

Duur sessie 30 min. pp

Kosten € 240 (8 mw)

Aantal deelnemers 8 – 12 p.d.

 adem & ontspanning

Een workshop of inspiratie sessie met als thema adem & ontspanning. De nadruk ligt op nut & noodzaak van goed gebruik middenrif. Zeer geschikt voor medewerkers die lange tijd in dezelfde houding zijn. De sessie is deels theorie en meerendeel praktijk. De lichaamsgerichte oefeningen die aan bod komen dragen bij aan bewustwording van houding. Met als doel op de langere termijn voorkomen van klachten aan nek, schouders en hoofdpijn.  

Duur sessie 1,5 uur

Kosten € 595 

Aantal deelnemers 10 – 15

Yoga meditatie

Tijdens deze training komen yoga oefeningen en concentratie meditatie aan bod. In groepsverband ga je eenvoudige yoga oefeningen uitvoeren en leren hoe het is om in stilte te zijn.  De combinatie maakt dat je bewust wordt van signalen die je lichaam jou geeft. Ook emoties die vaker aanwezig zijn ga leren zien en leren te accepteren. Zodat ze je minder “in de weg”  gaan zitten tijdens je werkdag bijvoorbeeld in de communicatie met collega’s of klanten. 

Duur 2 sessies van 2 uur

Kosten €1295

Aantal deelnemers 10 – 15

burnout preventie

Ik werk samen met en in opdracht van Burnout Preventie Nederland 

“Sabine is een gemakkelijk toegankelijke en deskundige docent / trainster, die we binnen het congres “De zorgprofessional in balans” graag inzetten. Ze is een boegbeeld en rolmodel naar de materie die behandelt en ademt yoga”.

Theo Niessen

Initiatiefnemer en voorzitter congres De Zorgprofessional in Balans (2017 t/m 2020)

yoga binnen de organisatie

Voor een betere concentratie, soepele gewrichten en meer energie. 

Kantooryoga is een praktisch hulpmiddel dat bij uitstek geschikt is voor het opdoen van nieuwe energie en verlichten van stressklachten. Een regelmatige sessie heeft een preventieve werking en draagt bij aan de vitaliteit en veerkracht van medewerkers.

Stoelyoga
Stoelyoga is een laagdrempelige vorm van yoga die eenvoudig vanaf de thuiswerkplek of op kantoor gevolgd kan worden. Omkleden hoeft niet en een sessie is tussen de werkzaamheden door in te plannen. De oefeningen zijn meestal zittend, maar de stoel kan ook gebruikt worden ter ondersteuning voor diverse asana’s (yogahoudingen). De houdingen zijn gericht op het soepel maken van spieren en gewrichten. Er is aandacht voor de ademhaling en daarbij passende oefeningen. Met name de nek en schouders komen aan bod. Stoelyoga bevordert de concentratie, vermindert spanningen en zorgt direct voor nieuwe energie!

Kantoor yoga lessen live en online
Tijden in overleg
eenmalige workshop of een abonnement

voor vitale werknemers!